Diamanten bruidspaar Albert en Mien Postma-Cybulski

60 jaar Huw. Postma-Cybulski
foto © ZO-NWS | Hans van der Haijden
Gepubliceerd op 12/06/2024 om 11:44
Laatst bewerkt op 12/06/2024 om 15:09

Albert en Mien Postma-Cybulski uit Brunssum zijn 60 jaar getrouwd. Woensdag werd het diamanten bruidspaar vereerd met een bezoek van burgemeester Wilma van der Rijt.

Albert (83) heeft als chauffeur in het personenvervoer gewerkt en bij de gemeente Brunssum in de plantsoenendienst. In zijn jonge jaren was hij vooral actief bij boksvereninging Limburgia, waarmee hij Limburgs kampioen werd. Ook voetbalde hij bij Schuttersveld.

Mien (82) werkte bij bakkerij Marebos en zorgde voor het huishouden. Reizen en het huis netjes houden waren haar favoriete bezigheden. Ze hebben elkaar leren kennen toen Mien de hond uitliet en zij Albert tegenkwam bij het schoffelen in de plantsoenen in de wijk Schuttersveld.

Het echtpaar kreeg twee zoons en vier kleinkinderen.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties