Defensie-minister Kajsa Ollongren bezocht JFC in Brunssum

Gepubliceerd op 3/05/2023 om 17:55
Laatst bewerkt op 3/05/2023 om 18:05

Minister van Defensie Kajsa Ollongren heeft woensdag een werkbezoek gebracht aan het Navo-hoofdkwartier JFC in Brunssum.

De minister spraak daar onder meer met de commandant van het hoofdkwartier generaal Gugliemo Luigi Miglietta. Ook was er een lunch met Nederlandse burgers en militairen die op JFC werken.

Minister Ollongren zei trots te zijn op het Navo-hoofdkwartier omdat het een belangrijke rol speelt in het versterken van de afschrikking en verdediging van de noordoost-flank van de NAVO.

"Ik ben zeer dankbaar voor de ondersteuning, die wij continue ontvangen van ons gastland, de provincie Limburg en in het bijzonder de gemeente Brunssum" zei Generaal Miglietta

Het hoofdkwartier is meer dan 50 jaar in Brunssum is gevestigd.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties