Dave Janssen voetbaltechnisch jeugdcoördinator RKSV Olympia

foto: RKSV Olympia Schinveld
Gepubliceerd op 31/12/2022 om 14:21
Laatst bewerkt op 31/12/2022 om 14:30

RKSV Olympia Schinveld heeft Dave Janssen (32) aangetrokken als voetbaltechnisch jeugdcoördinator. Janssen gaat onder meer de leiders en trainers van de jeugdelftallen ondersteunen.

Ook is hij de verbinding tussen de jeugdafdelingen en het bestuur. Volgens Olympia-voorzitter Roy Cornelissen heeft zijn club daarmee een ervaren kracht én een gevestigde naam in het Limburgse voetbal aan de club weten te binden.

Janssen werkte eerder in verschillende functies bij Roda JC, onder meer als jeugdtrainer. De laatste jaren was hij Hoofd Jeugdscouting van de Voetbalacademie. 

Als voetballer was hij actief bij FC ODA in Weert, het toenmalige SVN (tegenwoordig FC Landgraaf) en bij RKSV Bekkerveld. Dave Janssen begint op 1 februari aan zijn job.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties