Datum mogelijke huldiging Roda JC bekend

Gepubliceerd op 30/04/2024 om 16:45
Laatst bewerkt op 30/04/2024 om 17:10

Het is een spannende tijd voor Roda JC Kerkrade, want de club kan mogelijk promoveren. Na 6 jaar in de Keuken Kampioen Divisie gespeeld te hebben kan Roda JC er de komende wedstrijd voor zorgen dat ze volgend jaar op het hoogste niveau spelen. Mocht dat gebeuren, worden de spelers op 11 mei gehuldigd op de Markt in Kerkrade.

"Samen met Roda JC, supporters en de veiligheidsdiensten zullen wij er dán alles aan doen om er een fantastisch feest van te maken", vertelt wethouder Tim Weijers van Evenementen & Marketing. 

Komende vrijdag kan Roda JC de promotie veiligstellen. Mocht dat gebeuren, dan zal na afloop een groot feest losbarsten in het Parkstad Limburg Stadion. Daarna kunnen de fans uitkijken naar de huldiging. Als de promotie doorgaat komt er op 11 mei een groot podium te staan voor het Raadhuis. Vanaf 16.30 uur is er dan een programma met verschillende Kerkraadse artiesten en de selectie van Roda JC.

"Als Roda JC promoveert, dan mag dat gevierd worden", vertelt burgemeester Petra Dassen. "Een feestelijke huldiging op de markt hoort bij deze geweldige prestatie."

ZO-NWS doet live verslag van de huldiging als Roda JC promoveert. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties