Dader beschadiging auto Brunssum kan zich nog bij politie melden

Foto © ZO-NWS | Instagram Politie Brunssum Landgraaf
Yves Lacroix
Gepubliceerd op 11/04/2022 om 13:08
Laatst bewerkt op 11/04/2022 om 14:35

Op de Sterrenstraat in Brunssum heeft zondag een ongeval plaatsgevonden. Een scooter is daar mogelijk ten val gekomen tegen een auto. De auto heeft daarbij schade opgelopen. 

Op Instagram roept de politie de bestuurder op om zich bij de politie te melden. De bestuurder is namelijk doorgereden terwijl de zaak afgehandeld kon worden door enkele persoonsgegevens achter te laten. 

Het doorrijden na zo'n ongeval is strafbaar waarschuwt de politie. Als de bestuurder zich niet meldt, wordt er een onderzoek opgestart. 

Mensen die iets gezien of gehoord hebben met betrekking tot het ongeval kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844. Ook is de politie op zoek naar mensen die mogelijk camerabeelden hebben. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties