D-day voor voetbalclubs Parkstad in beslissingsduels

Gepubliceerd op 14/06/2024 om 07:05
Laatst bewerkt op 14/06/2024 om 10:04

Voor vier clubs uit de regio Parkstad is het komende zondag D-day, want dan vinden er voor de eerste elftallen beslissingsduels plaats. Die voor grote vreugde of bittere teleurstelling kunnen gaan zorgen. 

De Leeuw moet het tegen MMC uit Weert opnemen om een plekje in de derde klasse. Deze confrontatie (aanvang 12.00 uur) wordt gespeeld op het veld van DVO in Sittard. SV Abdissenbosch zal thuis tegen SV Geuldal een 3-1 achterstand uit het eerste duel sowieso goed moeten maken om niet te degraderen naar de vijfde klasse. 

Datzelfde geldt voor SV Brunssum dat afgelopen weekend met 1-2 in eigen huis verloor van Schimmert. Het team van trainer Sean Brouns zal bij de Schimmertenaren in Beekdaelen van goede huize moeten komen om zich volgend seizoen wederom vierdeklasser te kunnen blijven noemen. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties