Cursus lokale politiek voor inwoners Brunssum

Gepubliceerd op 10/05/2023 om 10:02
Laatst bewerkt op 10/05/2023 om 10:07

De gemeente Brunssum organiseert een gratis cursus voor alle inwoners die zich interesseren voor de lokale politiek.

Heeft u er al eens over nagedacht om zelf actief te worden in de politiek? Dan ontdekt u misschien of, en op welke manier, u actief wilt worden in de politiek. Maar ook als u gewoon geïnteresseerd bent of graag wilt weten hoe u als inwoner invloed kunt uitoefenen op de lokale politiek, is deze cursus geschikt.

De gemeenteraad hoopt op een zo divers mogelijke deelname, waarvoor ook jongeren en vrouwen nadrukkelijk worden uitgenodigd. De cursus bestaat uit drie bijeenkomsten in de avond, steeds op de woensdag: 7 juni, 14 juni, en 21 juni 2023, van 19 uur tot 21 uur.

De bijeenkomsten vinden plaats op locatie, in de raadzaal in het gemeentehuis van Brunssum. Aanmelden kan tot 1 juni via griffie@brunssum.nl of (045) 527 86 16.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties