Concert voor Veteranendag afgelast

foto © ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 14/09/2022 om 09:37
Laatst bewerkt op 14/09/2022 om 09:43

Het concert door het orkest van de Fanfare Bereden Wapens van de Koninklijke Landmacht dat vrijdagavond in Brunssum zou plaatsvinden, gaat niet door.

Wegens tegenvallende kaartverkoop is het optreden geschrapt, laat de organisatie van Veteranendag weten. Het 'You’ll never walk alone' concert zou plaatsvinden in de Brikke Oave en was een gepland onderdeel van de viering van Internationale Veteranendag.

De activiteiten op zaterdag gaat wel volgens planning door. De festiviteiten starten om 11.30 uur met een korte herdenking op het Lindeplein in Brunssum. Om 13.00 uur vertrekt een parade met militairen en voertuigen. De route gaat vanaf het Alsdorfplein via de Wilhelminastraat en Kerkstraat naar het Lindeplein. 
Daar vinden diverse activiteiten plaats voor jong en oud.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties