Carnavalsverenigingen binden strijd aan tijdens Beekdaelen Vasteloavend Oape Toernooi

foto: iStock
Gepubliceerd op 15/05/2024 om 11:07
Laatst bewerkt op 15/05/2024 om 11:32

De carnavalsverenigingen van Beekdaelen binden met elkaar de strijd aan tijdens een ludiek 6-tegen-6 mini toernooi. Het Beekdaelen Vasteloavend Oape Toernooi is op zaterdag 25 mei in Vaesrade.

Tijdens carnaval werden de verenigingen door de Droepnaze uit Vaesrade uitgedaagd om het eens tegen elkaar op te nemen. Bij het toernooi staat, anders dan met de Vasteloavend, naast de gezelligheid ook het gezamenlijk bewegen voorop. Ook het aanhalen van de onderlinge contacten wordt als reden genoemd om het eens met en tegen elkaar op te nemen.

Het toernooi wordt gehouden in het kader van 5 jaar Beekdaelen en begint om 15.00 uur in Vaesrade. Er is een dj en na afloop treden de Tiroler Teufel op.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties