Brunssumer zwaargewond bij frontale botsing in Gangelt

foto © ZO-NWS | Oliver Thelen
Gepubliceerd op 11/09/2023 om 07:29
Laatst bewerkt op 11/09/2023 om 07:44

Bij een verkeersongeluk in Gangelt, vlak over de grens bij Schinveld, zijn twee mannen uit Brunssum en Gangelt zwaargewond geraakt. De twee botsten zondagmiddag op de L47 tussen Gangelt en Süsterseel met hun auto's frontaal op elkaar.

De 26-jarige man uit Gangelt kwam in een flauwe bocht op de verkeerde weghelft terecht en botste daar op de tegemoetkomende auto die werd bestuurd door een inwoner van Brunssum.

De Brunssumer werd door de brandweer van Gangelt uit zijn voertuig gehaald omdat hij er niet zelfstandig uit kon komen. Voor de hulpverlening werd ook nog een traumahelikopter opgeroepen. De gewonden werden met ambulances naar ziekenhuizen gebracht.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties