Briljanten en diamanten bruidsparen in Brunssum

foto © ZO-NWS | Anja Timmers
Gepubliceerd op 27/04/2021 om 19:54
Laatst bewerkt op 28/04/2021 om 13:47

Maar liefst drie echtparen in Brunssum vierden Koningsdag hun briljanten of diamanten huwelijk. Ze kregen die dag burgemeester Wilma van der Rijt op visite.

Peter en Mia Houwers-Offermans zijn 65 jaar getrouwd. Mia (90) is geboren in Spaubeek. Zij heeft gewerkt als inpakster. Maar ze zorgde ook voor het huishouden met hun twee kinderen. 

Peter (86) komt uit Beesel en was bankwerker en personeelsfunctionaris.

Chris en Annie Van der Jagt-Van Hoorn vierden hun diamanten huwelijk. 
Annie (77) komt uit Hoensbroek en had vroeger de zorgen over het huishouden en de kinderen. Later paste zij ook op de kleinkinderen.

De 82-jarige Chris komt uit Hoensbroek. Hij begon op heel jonge leeftijd op de Staatsmijn Emma waar hij later opzichter werd. Na de sluiting van de mijnen kreeg hij een baan bij DSM. Ze hebben 3 kinderen, 5 kleinkinderen en 1 achterkleinkind

Ook Cor en Annie Hermans-Boltong zijn 60 jaar getrouwd. Annie is 87 jaar en is afkomstig van Schaesberg. Cor is 84 en komt uit Nieuwenhagen.

Na de sluiting van mijn Julia waar Cor werkte, begonnen ze samen een sigarenwinkel in Rumpen. Na 26 jaar droegen ze het stokje over aan neef Leo, die nu nog steeds samen met Hanny de zaak runt.

Zij hebben 2 kinderen, 5 kleinkinderen en 2 achterkleinkinderen.

Advertenties