VIDEO: Brech ontkent ook tijdens start hoger beroep zaak-Verstappen

Anonymous (not verified)
Gepubliceerd op 6/04/2021 om 15:43
Laatst bewerkt op 12/05/2021 om 10:03

Jos Brech uit Simpelveld, verdacht van het ontvoeren, seksueel misbruiken en doden van Nicky Verstappen in 1998, heeft ook tijdens de start van het hoger beroep bij het hof zijn rol bij de dood van tiener ontkend. Dit betrof aan voorbereidende zitting. 

De Advocaten-Generaal bij het gerechtshof in Den Bosch spoorden Brech volgens L1 aan om antwoorden op vragen te gaan geven die tijdens de verdere behandeling van het hoger beroep gesteld gaan worden. 

Brech werd eerder veroordeeld tot 12,5 jaar celstraf voor de ontvoering, het seksueel misbruiken en het doden van de tiener uit Heibloem op de Brunssummerheide in 1998. Hij werd vorige week nog een keer verhoord door de recherche, maar dat heeft - zoals verwacht - weinig tot geen nieuwe dingen opgeleverd. 

De inhoudelijke behandeling vindt pas eind dit jaar of nog iets later plaats

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties