Brachten slachtoffers dodelijke steekpartij elkáár om het leven?

Foto: Track'88
Gepubliceerd op 18/08/2022 om 08:24
Laatst bewerkt op 18/08/2022 om 08:32

De recherche is druk doende met het onderzoeken van de toedracht van de dodelijke steekpartij in Wijlre waarbij twee mannen om het leven kwamen. Mogelijks scenario is dat beide slachtoffers elkaar om het leven brachten. 

Deze piste wordt eveneens bekeken nadat woensdag verdachte Spanjaard Victor M. (31) werd vrijgelaten en geen verdachte meer is in deze zaak.  Hij had weliswaar bloed op zijn kleding, maar bleek met het dodelijk steekincident niks te maken te hebben gehad. 

De slachtoffers werden in de nacht van zondag op maandag neergestoken in een appartementencomplex, waar arbeidsmigranten uit allerlei landen wonen, aan de Valkenburgerweg. Het eerste slachtoffer was ter plekke overleden. Dinsdag kwam ook de tweede man om het leven.

De overleden mannen van 29 en 25 jaar oud zijn afkomstig uit Portugal en Spanje.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties