Bondsfeest bij schutterij Puth

Gepubliceerd op 25/05/2022 om 13:30
Laatst bewerkt op 25/05/2022 om 13:45

Schutterij St. Sebastianus organiseert in het weekend van 10 tot en met 12 juni in het feestpaviljoen op het “oude voetbalterrein”, gelegen aan de Sittarderweg, het bondsschuttersfeest van de bond St Gerardus. Hieraan is een feestweekend gekoppeld. 

Het programma zal er als volgt uit zien: Vrijdag 10 juni, Jubileumreceptie
Deze avond worden 23 leden van de schutterij door de bond gedecoreerd. U bent van harte welkom om onze jubilarissen te feliciteren in de feesttent van 19.00 tot 20.30, met aansluitend feestavond met DJ Wim Frijns. Zondag 12 Juni, Schuttersfeest van de Bond St. Gerardus.

De deelnemende schutterijen zullen vanaf 12.30 uur het feestterrein binnenkomen en zich presenteren. Om 14 uur is de officiële opening, waarna de optocht van start zal gaan. De route is als volgt: Onderste Puth, Martin Luther Kingstraat, Margrietstraat, Onderste Puth.

Het defilé zal afgenomen worden ter hoogte van Onderste Puth 95. Na afloop van de optocht zullen op het evenemententerrein de schoonheidswedstrijden, exercitie en muziekwedstrijden plaatsvinden. Bij de schietboom zal dit jaar in plaats van het op de bölkes schieten het ‘Koning der Koningen’ schieten plaatsvinden, waarbij alle Schutterskoningen of Schutterskoninginnen en Keizers of Keizerinnen de strijd met elkaar aangaan.
 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties