Bokkenrijders verslaan Napoleon

Foto: Rocky Grispen
Gepubliceerd op 28/12/2023 om 13:53
Laatst bewerkt op 28/12/2023 om 14:43

Zondebokken heeft in verschillende theaters de film Napoleon verslagen qua bezoekersaantallen.

De rolprent over de Bokkenrijders, gedeeltelijk opgenomen in het kasteel in Hoensbroek en Nonke Buusjke in Schinveld, trok onder andere in het Belgische Maasmechelen meer bezoekers dan de Hollywoodrolprent over Napoleon. In de Euroscoop bioscoop in die plaats was Zondebokken midden december drie weken op rij de meest bezochte film.

Intussen is Zondebokken in Nederlands en Belgisch Limburg al meer dan 530 keer vertoond. De looptijd is verlengd tot na de kerstvakantie. Regisseur Rocky Grispen, op bovenstaande foto samen met premièregast Huub Stapel, spreekt van een groot succes. "Wat een ongelofelijke reis voor Zondebokken. We hebben onze Bokkenrijdergeschiedenis anno 2023 weer stevig op de kaart gezet."

De film Zondebokken is met een heel beperkt budget en met amateur acteurs, figuranten en andere vrijwilligers gemaakt.

Kijk hieronder naar een reportage die ZO-NWS maakte enkele dagen voor de première van de film.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties