Bizarre roof urn met oma Bep na jaar nog altijd mysterie

Foto: Rebecca Opbroek
Gepubliceerd op 26/10/2021 om 08:29
Laatst bewerkt op 26/10/2021 om 08:54

Bijna een jaar geleden werd de urn met de stoffelijke resten van de overleden Bep Jonkman gestolen vanuit een urnenmuur bij crematorium Nedermaas in Geleen, maar een oplossing van deze wrede diefstal is nog altijd niet in zicht. Dat laat kleindochter Rebecca Opbroek uit Brunssum dinsdag desgevraagd weten aan ZO-NWS.  

De urn werd volgens de politie ergens tussen 30 november en 16 december vorig jaar gestolen. Een voor de nabestaanden van oma Bep, die aangifte deden van de vermissing, verdrietig mysterie dat nog altijd voortduurt. "Wij hebben helemaal niks meer gehoord van de politie", verzucht Opbroek. 

"Ook van Dela, eigenaar van het uitvaartcentrum in Geleen, hebben wij helaas nooit meer wat gehoord. Terwijl je toch zou verwachten dat zij hier bovenop zouden moeten zitten", aldus Opbroek in een reactie namens de familie van de in 2008 overleden Bep Jonkman. Tips over de verblijfplaats van de geroofde urn zijn bij hen nog altijd welkom.

 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties