Bingelrade maakt zich op voor hardloopevenement: Buffer-Run

Foto: ZO-NWS
Sam Verbeek
Gepubliceerd op 20/06/2023 om 11:42
Laatst bewerkt op 20/06/2023 om 11:56

Bingelrade maakt zich op voor een hardloopevenement dat binnenkort plaatsvindt: de Buffer-Run. Met nog enkele dagen te gaan, zijn de organisatoren druk bezig met de voorbereidingen.

Met vier categorieën, waaronder twee afstanden voor kinderen en twee voor volwassenen, is de Buffer-Run een uitgelezen mogelijkheid voor hardloopenthousiastelingen van alle leeftijden.

Vrijdagavond fungeren de straten van Bingelrade als hardlooparena. De Buffer-Run biedt een verscheidenheid aan afstanden, waardoor zowel ervaren als beginnende hardlopers de kans krijgen om deel te nemen aan een uitdagende race die bij hun niveau past.

Voor de jongste hardlopers zijn er twee categorieën beschikbaar: de 500 meter en de 1000 meter. Deze afstanden zijn perfect voor kinderen die hun eerste stappen zetten in de wereld van het hardlopen.

De volwassenen hebben de keuze uit twee uitdagende afstanden: de 5 kilometer en de 10 kilometer. Of je nu een ervaren hardloper bent die zijn persoonlijke record wil verbeteren, of een beginner die gewoon wil genieten van de sportieve sfeer, de Buffer-Run biedt voor ieder wat wils. Het parcours voert de deelnemers door het landschap rond Bingelrade, met diverse uitzichten en uitdagende hoogteverschillen.

Inschrijving voor de Buffer-Run is geopend tot 21 juni en er zijn al tal van aanmeldingen binnengekomen. Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven. Voor diegenen die graag hun prestaties meten, zal er een professionele tijdregistratie beschikbaar zijn.

Het evenement wordt ondersteund door lokale sponsors en zal een verscheidenheid aan activiteiten bieden voor zowel deelnemers als toeschouwers. Er zullen kraampjes zijn met eten en drinken, muziek en entertainment om een levendige en feestelijke sfeer te creëren.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties