Bijleveld tekent voor twee seizoenen bij Roda JC

Teun Bijleveld (links) met Roda-directeur Jordens Peters. Foto: Roda JC
Gepubliceerd op 30/08/2022 om 10:29
Laatst bewerkt op 30/08/2022 om 10:44

Teun Bijleveld (24) tekent voor twee seizoenen bij Roda JC. De club heeft overeenstemming bereikt met FC Emmen over de transfer van de middenvelder.

ZO-NWS wist maandag al te melden dat Bijleveld in de belangstelling stond van Roda JC. De in Amstelveen geboren Bijleveld was maandag in het Parkstad Limburg Stadion. Vorig seizoen was de centrale middenvelder actief voor de Emmenaren dat hem had overgenomen van Heracles Almelo. Daarvoor speelde hij voor Jong Ajax. 

Bijleveld doorliep de hoog aangeschreven jeugdopleiding van AZ in Alkmaar. 

"Afgelopen seizoen heb ik, mede door een blessure, niet veel speelminuten kunnen maken. Na een revalidatie van vier maanden ben ik nu sterker, fitter en gemotiveerder dan voorheen. Ik zit lekker in mijn vel en wil dolgraag speelminuten maken. Ik kijk er dan ook ontzettend naar uit om voor Roda JC te mogen spelen," aldus Teun Bijleveld.

Hoofdtrainer Jurgen Streppel is blij met de versterking op het middenveld. “Met het vertrek van Benjamin Bouchouari waren we nog op zoek naar een extra middenvelder. Teun is een talentvolle en technische centrale middenvelder die zowel in de Keuken Kampioen Divisie als de Eredivisie ervaring heeft opgedaan."

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties