Bijeenkomst ter nagedachtenis aan vermoorde Gianna

Foto © ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 24/12/2022 om 15:11
Laatst bewerkt op 24/12/2022 om 15:27

Ter nagedachtenis aan de 14-jarige Gianna die dinsdag in Brunssum werd doodgeschoten, wordt volgende week donderdag een bijeenkomst gehouden. Die is om 11.00 uur in de pompgebouwen in het Schutterspark.

De familie wil op die manier samen met anderen het leven van Gianna vieren. "Wij zouden het fijn vinden als u Gianna onthaalt met een erehaag voor het pompgebouw, waar zij om 10.45 uur arriveert", staat in de online rouwadvertentie.

Eerder werd al bekend dat er op dinsdag 10 januari een stille tocht is ter nagedachtenis aan Gianna en het drama dat zich dinsdag in haar woning voltrok. Het meisje zou op die dag 15 jaar worden.

Gianna werd dinsdagavond in haar woning aan de Koolhofstraat in Brunssum doodgeschoten. Kort daarvoor werd de stiefvader van Gianna neergeschoten. Hij ligt nog in kritieke toestand in het ziekenhuis. Ook de moeder raakte gewond door een kogel. De dader, Leon B. uit Heerlen, schoot zich daarna zelf dood. Hij was een bekende van de familie.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties