Bibliotheken verruimen openingstijden

Gepubliceerd op 24/05/2024 om 09:27
Laatst bewerkt op 24/05/2024 om 09:35

De bibliotheken van Brunssum, Eygelshoven en Voerendaal verruimen ingaande juni hun openingstijden. Dat is het gevolg van extra rijkssubsidies en activiteiten. 

In Brunssum gaat het om 8 uur per week op de maandag en de vrijdag, in Eygelshoven om 9 uur op de dinsdag en de donderdag en in Voerendaal om 2 uurtjes op de dinsdag.

Ook de vestigingen in de Open Club in Klimmen en ‘t Westhoes in Kerkrade-West zullen in de nabije toekomst vaker open zijn.

Directeur Egid van Houtem: "Naast de uitbreiding van de openingstijden, zijn er ook plannen om verdere verbeteringen door te voeren, zoals de modernisering van bibliotheekfaciliteiten en de uitbreiding van digitale diensten. Hierdoor kunnen we inspelen op de veranderende behoeften van onze gebruikers en blijven we relevant in een snel digitaliserende wereld en voelen zo veel mogelijk burgers zich welkom in de bibliotheek."

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties