Bestuurder zonder rijbewijs aangehouden voor onder meer drugsbezit en heling

Foto: ZO-NWS | iStock
Sam Verbeek
Gepubliceerd op 4/04/2023 om 12:24
Laatst bewerkt op 4/04/2023 om 12:30

In Bocholtz is in de nacht van maandag op dinsdag een man aangehouden. Hij wordt verdacht van heling, drugsbezit, rijden zonder rijbewijs en het vervoeren van inbrekerswerktuig.

Dat laat de politie weten op social media.

Daar zegt de politie ook dat de verdachte geen onbekende is bij de politie. De agenten zagen op de Prins Hendrikstraat een busje rijden en besloten het voertuig aan te houden voor een controle. Daar bleek dat de bestuurder niet over een rijbewijs beschikte.

In de achterbak troffen de agenten onder meer een scooter aan die mogelijk van diefstal afkomstig is. Ook vonden de agenten inbrekerswerktuig en harddrugs. Daarop werd de man aangehouden. Hij zit nog vast voor verhoor.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties