Bestuurder busje toont geslachtsdeel aan meisje (10)

Foto: iStock
Gepubliceerd op 22/03/2021 om 20:13
Laatst bewerkt op 22/03/2021 om 20:33

Aleksandar Djakovic uit Kerkrade is woest nadat een nog onbekende bestuurder van een busje maandagavond aan zijn tienjarige dochtertje zijn geslachtsdeel heeft laten zien en toen op de vlucht sloeg. De Kerkradenaar heeft na dit voorval de politie ingeschakeld, laat hij weten aan ZO-NWS. 

Een en ander gebeurde rond 18.45 uur vlakbij het treinspoor in de Kerkraadse wijk de Gracht. "Mijn dochtertje was eten bij de friture gaan halen en op de terugweg werd zij aangesproken door de bestuurder van een zwart busje", legt Djokovic desgevraagd verder uit.

"Hij wilde weten waar nummer 20 in die straat was. Toen mijn dochtertje die vraag niet kon beantwoorden, liet die man plotseling zijn geslachtsdeel zien. Daarna reed hij snel weg. Mijn dochtertje kwam krijsend thuis en is heel erg bang." 

"Ik heb hiervan melding gemaakt bij de politie en die is inmiddels al bij ons thuis geweest. Ik hoop dat we deze man, hij is rond de veertig jaar, heeft rossig haar en spreekt hoog Hollands, heel snel gaan vinden", aldus Djakovic. 

Advertenties