Beleef opnieuw Rock Valley op Megaland Landgraaf

Rock-Valley Landgraaf
foto © ZO-NWS | Peter Trompetter
Gepubliceerd op 11/07/2024 om 10:33
Laatst bewerkt op 11/07/2024 om 12:12

De eerste editie van Rock Valley op Megaland in Landgraaf was met 5000 bezoekers uitverkocht. De organisatie is tevreden en de sfeer was zeer gemoedelijk.

Het evenement had iets weg van Woodstock. Elf populaire tributebands traden op bij Rock Valley: Rammstein, Foo Fighters, The Rolling Stones, Bruce Springsteen, The Police, Metallica, Muse, Bob Marley, Pearl Jam, Johnny Cash en CCR. De meeste Tributebands kwamen uit Nederland, met uitzondering van Metallica (België)

De kwaliteit van de tributebands heeft niemand teleurgesteld. Nu speelden de goed gecoverde bands oop twee podiums. Volgend jaar kan het zomaar gebeuren dat uitgebreid wordt naar vier poppodiums De meeste tributebands komen uit Nederland, met uitzondering van Metallica (belgië).

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties