Beekdaelen zoekt cursisten reanimeren met AED

Foto © ZO-NWS | iStock
Sam Verbeek
Gepubliceerd op 22/06/2023 om 14:43
Laatst bewerkt op 22/06/2023 om 14:51

De gemeente Beekdaelen is op zoek naar vrijwilligers die via HartslagNu een herhalingscursus reanimeren willen volgen.

De gemeente laat weten dat tijdens de coronaperiode er geen mogelijkheid was om herhalingscursussen te geven. Het effect hiervan is dat in Beekdaelen nog maar de helft van de burgerhulpverleners die een AED kan bedienen, staat ingeschreven bij HartslagNu met een geldig certificaat.

De herhalingscursussen worden gehouden in de raadzaal van het gemeentehuis in Nuth op woensdag 5 juli en donderdag 13 juli. Beiden cursussen starten om 19.00 uur en duren tot 21.00 uur. Aanmelden moeten deelnemers zelf doen bij HartslagNu. 

Op de website van Hartveilig www.hartveilig.nl onder ‘cursus data reanimatie & AED bediener’ kan men zich gratis aanmelden voor een van deze cursussen.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties