Beekdaelen en Ad Hoc Beheer zoeken bewoners oud-gemeentehuis

Yves Lacroix
Gepubliceerd op 10/08/2022 om 10:31
Laatst bewerkt op 10/08/2022 om 11:03

De gemeente Beekdaelen en Ad Hoc Beheer zijn op zoek naar een viertal bewoners voor het oude gemeentehuis van Schinveld. Zij moeten de gemeente helpen Oekraïense vluchtelingen in het pand op te vangen. 

Naast het helpen van de veertig vluchtelingen die ook in het pand komen te wonen, zijn de bewoners ook de oren en ogen van de gemeente. 

Momenteel wordt het pand bewoonbaar gemaakt. Warm water wordt geïnstalleerd, maar ook douches en keukenblokken worden er nog gebouwd. 

De verwachting is dat de eerste vluchtelingen eind september het pand in kunnen. 

De mogelijke bewoners komen in het pand te wonen in antikraak-verband. Ze betalen daarom maandelijks een prijs van 265 euro.

Mensen die graag een woonplek in het oude gemeentehuis willen hebben, kunnen contact opnemen met Ad Hoc Beheer via de website

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties