AZ verslaat Fortuna in de laatste minuut

Gepubliceerd op 18/02/2024 om 08:41
Laatst bewerkt op 18/02/2024 om 08:51

Fortuna Sittard heeft het duel tegen AZ op het nippertje verloren. In de laatste minuut van de reguliere speeltijd kwam de ploeg uit Alkmaar op voorsprong.

Fortuna, dat aanvankelijk weinig had in te brengen, kwam in de eerste helft op voorsprong dankzij een doelpunt van Córdoba. Na dat doelpunt zat Fortuna sterker in de wedstrijd.

De tweede helft was een stuk attractiever. In de 63e minuut zette AZ de stand gelijk via de rebound uit een hoekschop. De ploeg van Danny Buijs herpakte zich en kwam weer beter in de wedstrijd. AZ wilde duidelijk niet met lege handen naar huis. Een aardig slotoffensief van beide ploegen was het resultaat. In laatste minuut zette AZ-speler Dani de Wit de eindstand op het scorebord: 1-2.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties