Antoon en Toosje Pawlak-Janssen 65 jaar getrouwd

foto © ZO-NWS | Hans van der Haijden
Gepubliceerd op 7/02/2024 om 10:30
Laatst bewerkt op 7/02/2024 om 11:53

Antoon en Toosje Pawlak-Janssen vierden woensdag hun 65e trouwdag. Het diamanten bruidspaar werd daarom door burgemeester Wilma van der Rijt gefeliciteerd.

Uit handen van de burgemeester kregen ze een bos bloemen en een unieke kristallen vaas met inscriptie.

De 87-jarige Antoon is in Brunssum geboren. Zijn vrouw komt oorspronkelijk uit Schinveld. Daar heeft hij haar ook leren kennen tijdens danslessen en het was liefde op het eerste gezicht. Antoon heeft zijn brood verdiend als elektriciën, enkele jaren bovengronds bij de firma Mijnse & Co op de staatsmijnen Emma en Hendrik en later als elektricien bij de gemeente Heerlen.

Toosje (86) zat ook niet stil. Ze was eerst danslerares en nu hun huwelijk zorgde ze voor het huishouden en de twee kinderen. Toen de kinderen schoolgaand waren heeft ze 20 jaar in de thuiszorg bij Humanitas gewerkt.

Sport was voor beiden zeer belangrijk. Antoon stond menig uurtje op de tennisbaan en ook de duivensport werd een warm hart toegedragen. Toosje ging graag trimmen en zwemmen.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties