Ans Enthoven-Vrugt Lid in de Orde van Oranje Nassau

foto © ZO-NWS | Hans van der Haijden
Gepubliceerd op 21/12/2023 om 15:47
Laatst bewerkt op 22/12/2023 om 09:26

Ans Enthoven-Vrugt uit Brunssum is donderdag benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Ze kreeg de onderscheiding tijdens de kerstborrel voor de vrijwilligers van het CMWW uit handen van burgemeester Wilma van der Rijt.


Ans Enthoven (77) is sinds 2002 actief als vrijwilliger, eerst bij de Stichting Ouderenwelzijn, later bij het Centrum voor Maatschappelijk Werk en Welzijnswerk (CMWW) Brunssum, als coördinator van Tafeltje Dekje. Tafeltje Dekje verzorgt dagelijks de maaltijden voor inwoners van 55 jaar en ouder. Deze service zorgt ervoor dat de inwoners gezonde en voedzame maaltijden krijgen en dat ze langer zelfstandig kunnen blijven wonen. Tafeltje Dekje verzorgt jaarlijks in Brunssum circa 10.000 maaltijden.


Naast het vrijwilligerswerk bij het CMWW zet mevrouw Enthoven zich sinds 2013 ook in als lector voor de parochie St. Gregorius, waarbij zij de deken ondersteunt bij de heilige diensten en het was- en strijkgoed verzorgt.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties