Alzheimercafé Parkstad op 9 januari

foto © ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 28/12/2023 om 13:41
Laatst bewerkt op 28/12/2023 om 13:48

Het Alzheimercafé Parkstad Limburg opent op 9 januari haar deuren.  De verwachting is dat het een interactieve bijeenkomst zal zijn waarbij casemanagers Monique Cox en Arjan Tissingh als gesprekspartners aanwezig zijn. 

Onderwerpen zijn onder andere wat betekent het zo lang mogelijk thuis blijven wonen voor de mensen met dementie en voor hun naasten? Wanneer moet professionele hulp in geschakeld worden? Wat zijn de mogelijkheden voor extra begeleiding, dagopvang en dagbehandeling? Hoe moet het netwerk ingeschakeld worden en wie zijn dat? 

Het Alzheimercafé Parkstad is bij de locatie Tobias van Sevagram, aan de Piet Malherbestraat 2 in Heerlen. Aanvang is om 19.30 uur.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties