Alzheimer Café Amstenrade op 4 oktober

foto © ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 22/09/2023 om 11:20
Laatst bewerkt op 22/09/2023 om 11:26

Woensdag 4 oktober staat in het Alzheimer Café Amstenrade het gedrag van mensen met dementie centraal.

Drs Marion Vromen, sociaal geriater en specialist ouderengeneeskunde bij Zuyderland GGZ (Geestelijke GezondheidsZorg), vertelt dan over onbegrepen gedrag als gevolg van dementie. Zij legt uit wat de consequenties van de verschillende vormen van dementie zijn voor het gedrag. Ook zal ze uitvoerig stilstaan bij de verschillende manieren om met dit gedrag om te gaan.

Deze avond van het Alzheimer Café Amstenrade vindt, zoals altijd, plaats in de recreatieruimte De Gasterij van Zorgcentrum Elvira / Leontine, aan de Gijselaar 10 in Amstenrade. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Het programma begint om 19.30 uur en eindigt omstreeks 21.30 uur. De toegang is gratis, aanmelden is niet nodig.      

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties