Alzheimer Café Amstenrade

foto © ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 30/05/2023 om 10:02
Laatst bewerkt op 30/05/2023 om 10:06

Woensdag 7 juni a.s. ziet de avond in het Alzheimer Café Amstenrade er anders uit dan gewoonlijk.

Aan de bezoekers wordt een scala aan onderwerpen getoond, die alle van belang kunnen zijn voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. Er is informatie over zorgtechnologie. De gemeente geeft aan wat de mogelijkheden zijn vanuit de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning).

Zorgservice is aanwezig om uitleg te geven over haar werkzaamheden. Praktische hulpmiddelen bij ADL / HDL (Algemene en huishoudelijke dagelijkse levensverrichtingen) worden gedemonstreerd. Er wordt gedemonstreerd hoe voetzoolreflextherapie ondersteunend kan werken. Tenslotte is er iemand van de zorgboerderij om aan te geven wat die kan betekenen voor mensen met dementie.

Deze avond van het Alzheimer Café Amstenrade vindt, zoals altijd, plaats in de recreatieruimte De Gasterij van Zorgcentrum Elvira / Leontine, De Gijselaar 10 te Amstenrade. De zaal is open vanaf 19.00 u. Het programma begint om 19.30 uur en eindigt omstreeks 21.30 uur. De toegang is gratis, aanmelden is niet nodig.      

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties