Agenten maken in spel jacht op jongeren

Foto © ZO-NWS
Gepubliceerd op 23/11/2023 om 10:06
Laatst bewerkt op 23/11/2023 om 10:10

Op donderdag 30 november vindt de tweede editie van Jager 045 plaats in Heerlen.

Ruim dertig agenten en handhavers maken dan jacht op zo’n 120 jongeren in het stadsdeel Heerlerheide. Niet vanwege criminele activiteiten, maar als onderdeel van een spel. Jongeren van alle Heerlense schoollocaties doen mee.

Ruim honderd leerlingen verzamelen zich vanaf 13.00 uur op het Corneliusplein in Heerlerheide. Hier openen de twee jongeren die Jager 045 bedacht hebben, samen met teamchef Ali Sabri (politie Heerlen) en burgemeester Roel Wever (gemeente Heerlen) de middag. Vervolgens vertrekken rond 13.45 uur de jongeren in groepen van vijf om uit handen te blijven van politie, handhaving en jongerenwerkers. Na afloop is er een prijsuitreiking.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties