Aanvragen subsidie voor 'Stapelgek op Beekdaelen' kan weer

Gepubliceerd op 15/06/2024 om 14:08
Laatst bewerkt op 15/06/2024 om 15:07

Gemeente Beekdaelen heeft opnieuw een bedrag van 50.000 euro beschikbaar gesteld voor 'StapelGek op Beekdaelen'. Dit ter ere van het 5-jarig bestaan van gemeente.

Met de actie wil gemeente Beekdaelen niet alleen het jubileum vieren, maar ook ervoor zorgen dat er verbondenheid bestaat tussen alle dorpen.

De eerste subsidiepot was al snel vergeven met meer dan 60 aanvragers. Daarom dat de gemeente opnieuw een bedrag beschikbaar heeft gesteld. Degenen die al eerder een bedrag hebben ontvangen, kunnen niet opnieuw een verzoek indienen. Sinds afgelopen vrijdag kan een aanvraag ingediend worden via de website ‘StapelGek op Beekdaelen’.

Het gezamenlijk organiseren van activiteiten is een van de voorwaarden om de subsidie te krijgen. Hoe meer organisaties of niet-commerciële partijen werken, hoe meer er aangevraagd kan worden. Per aanvrager wordt er 500 euro beschikbaar gesteld.

Met de actie maakt de gemeente Beekdaelen het mogelijk dat verenigingen samen met andere niet-commerciële partijen een activiteit te organiseren op het gebied van cultuur, kunst, sport en beweging of een combinatie hiervan.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties