70-plussers gratis naar priklocatie

foto © ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 8/02/2021 om 16:11
Laatst bewerkt op 8/02/2021 om 16:32

Vervoerder Omnibuzz gaat in opdracht van de 30 aangesloten gemeenten 70-plussers gratis naar de vaccinatielocaties vervoeren. 

Normaal gesproken geeft Omnibuzz een vervoerspas af aan ouderen met Wmo-vervoersindicatie. De 30 deelnemende gemeenten hebben nu besloten dat alle 70-plussers gebruik kunnen maken van de bus, ook zonder indicatie.

Op de website van de vervoerder staat daarover nog niets vermeld. Wel staat er een bericht over de huidige klanten van de busservice. Die hoeven voor de ritten naar de priklocaties niet de gebruikelijke eigen bijdrage te betalen. Ook staat in die informatie dat de chauffeur op de locatie blijft wachten op de klant.

Normaal gezien moet men na een heenreis de bus opnieuw reserveren voor de eventuele terugreis.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties