5500 euro voor vinder papegaai Pino

Foto: Kim Pelzer
Gepubliceerd op 17/08/2023 om 14:54
Laatst bewerkt op 17/08/2023 om 15:08

De familie Pelzer uit Heerlen heeft met behulp van vrienden een beloning van 5500 euro uitgeloofd voor wie de verdwenen papegaai Pino weer thuis kan brengen.

Sinds vrijdag is hun geliefde grijze roodstaart vermist in Roggel. De familie was op vakantie op recreatiepark de Leistert en bij het inpakken van de auto is vermoedelijk het kooitje opengeklapt waardoor Pino kon wegvliegen.

"We hebben nog op het park gezocht, maar konden haar niet vinden", vertelde Pelzer donderdagochtend in de L1 Nieuwsshow op L1 Radio. "We hebben haar al 17 jaar en ze is voor ons als een gezinslid. Mijn kinderen zijn jonger dan haar, dus ze zijn met Pino opgegroeid."

De familie is een grote zoekactie gestart, zowel in Limburg als over de grens. Het vermoeden bestaat dat Pino bij mensen is omdat ze honger en dorst heeft gekregen. Mensen die Pino gezien hebben, kunnen contact opnemen door een e-mail te sturen: kimpelzer2@gmail.com.

Bron: 1Limburg

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties