3067 jaar huwelijk bij Diamantenfeest Heerlen

foto: gemeente Heerlen
Gepubliceerd op 31/10/2023 om 13:49
Laatst bewerkt op 31/10/2023 om 13:54

Afgelopen weekend vond voor het tweede jaar op rij het Diamantenfeest plaats in Heerlen.

De gemeente nodigde bruidsparen uit die onlangs, of binnenkort, hun 60, 65 of 70-jarig huwelijksjubileum vier(d)en om hen in het zonnetje te zetten. Zij genoten van een gezellige middag gevuld met muziek, verhalen, herinneringen en uiteraard ook dansjes.

Na het succes van vorig jaar werd ook dit jaar een feestmiddag georganiseerd om de liefde te vieren. Maar liefst 3067 jaar huwelijk kwam samen in één zaal vandaag, verdeeld over de 50 bruidsparen. Zij werden in Auberge de Rousch toegesproken door burgemeester Roel Wever. Hij hield een nostalgische speech en nam ze mee op een reis door de tijd in woord, beeld en muziek om erna de dansvloer officieel te openen.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties