1500 mensen bezoeken 1e editie 't Letste rundje!

Foto: Sven Berends
Gepubliceerd op 23/02/2023 om 13:35
Laatst bewerkt op 23/02/2023 om 13:57

De eerste editie van 't Letste rundje! in Brunssum is volgens de organisatie boven verwachting verlopen.

"Overweldigend", zegt mede-organisator Timo Geurts. "We hadden geen idee hoe het ging lopen maar er blijken 1500 mensen op ons evenement te zijn afgekomen".

Geurts organiseerde het muziekfestijn, met optredens van onder andere Bjorn en Mieke en Danny Pauwels, met drie vrienden omdat ze vonden dat er op carnavalsdinsdag weinig te doen was in Brunssum. "Er ontbrak een waardige afsluiting van carnaval en we wilden de mensen nog één keer in de buitenlucht samenbrengen".

Ook over de locatie van 't Letste rundje! werd goed nagedacht door de vrienden. "Er wordt al van alles georganiseerd op en rond het Lindeplein en wij wilden graag op de Oude Mert, het hart van Brunssum". Geurts heeft al bekend gemaakt dat er volgend jaar zeker een tweede editie komt van het evenement.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties