120 uur taakstraf voor Brunssumse tennisleraar na ontucht met tienerleerlingen

Gepubliceerd op 4/04/2023 om 14:04
Laatst bewerkt op 4/04/2023 om 14:54

Tennisleraar Bryan K. (30) uit Brunssum is dinsdag door de rechtbank in Maastricht veroordeeld tot 120 uur taakstraf voor ontucht met tienerleerlingen.

Ook kreeg hij een voorwaardelijke celstraf van één maand met een proeftijd van twee jaar opgelegd. Tegen hem was eerder een taakstraf van 240 uur en een voorwaardelijke celstraf van drie maanden geëist.

De ontucht vond plaats van december 2015 tot en met eind 2020. Bryan K. was op dat moment als tennisleraar actief bij een tennisvereniging in de Landgraafse wijk Ubach over Worms. De zaak kwam aan het rollen na een klacht vanwege handtastelijkheden.

Tijdens het daarop volgende onderzoek kwamen meer feiten aan het licht. Met te opzichtige complimenten op social media, privé-uitnodigingen, seksuele toespelingen en volhardende verzoeken trok de Brunssumer zijn slachtoffers over de streep.

Bryan K. is inmiddels al geruime tijd vertrokken bij de bovengenoemde tennisclub uit Ubach over Worms en werkzaam bij een tennisvereniging in Voerendaal.  

 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties