1000 vrijwilligers bij actie Voedselbank Limburg-Zuid

foto: Voedselbank
Gepubliceerd op 12/12/2023 om 09:30
Laatst bewerkt op 12/12/2023 om 09:37

Bij 41 deelnemende supermarkten en levensmiddelenwinkels werd afgelopen zaterdag voor de 16de keer de jaarlijkse kerstactie georganiseerd. 

Lang houdbare en noodzakelijke etenswaren werden door het winkelend publiek gedoneerd aan de Voedselbank Limburg-Zuid.  Zo'n 1000 vrijwilligers hebben het mogelijk gemaakt dat 950 cliënten van de voedselbank iets extra’s in hun voedselpakket voor de kerst en voor de komende maanden krijgen.

Groepjes van leden van politieke partijen, uiteenlopende verenigingen, serviceclubs en mensen uit het bedrijfsleven hebben zich bij de ingang van de winkels ingezet om de producten van de weldoeners in ontvangst te nemen.

Volgens een woordvoerder en bestuurslid van de voedselbank neemt het aantal cliënten helaas gestaag weer toe, waardoor financiële bijdragen en ingezameld voedsel nog steeds onontbeerlijk zijn.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties