100 woningen zonder water in Schinveld

foto © ZO-NWS | Joke van Asten
Gepubliceerd op 9/12/2022 om 09:03
Laatst bewerkt op 9/12/2022 om 10:51

In Schinveld zitten sinds vrijdagochtend vroeg zo'n honderd woningen zonder water. Op drie plaatsen is een transportleiding gebroken.

Volgens een woordvoerder van WML is het probleem ontstaan in de President Kennedystraat. Daarna knapten ook transportleidingen in de Kampstraat en de Van Bronsfeldstraat. Omdat het om transportleidingen gaat ging dat gepaard met een flinke water- en modderoverlast.

Volgens de WML-woordvoerder is het waterleidingbedrijf met meerdere ploegen bezig om de lekkages te dichten. Een veegwagen is ingezet om de modder op te ruimen. Hoe lang de werkzaamheden duren en de aansluitingen zonder water zitten is nog niet bekend.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties